• Защитава дрехите от нежелано оцветяване
  • Избелител
  • Парфюм за пране
  • Препарат за премахване на миризми

За ярки цветове, искрящо бяло и приятно ухаещо свежо пране

Предпазва от избледняване на цветовете

Всеки цикъл на измиване ще повлияе върху прането. Тъй като в допълнение към замърсяванията, цветните частици също се измиват от дрехите, те след това могат да се разпространят в други текстили чрез прапарата за пране. Този ефект вече ще изчезне завинаги

За искрящо бяло от Д-р Бекман

Белите тъкани се превръщат в сивкави с течение на времето. Те могат да загубят своята яркост поради често пране или отлагания на варовик в пералнята. Нежелан жълтеникав оттенък често се появява и при продължително съхранение. Кърпичките за бяло пране от Д-р Бекман отново ще направят прането Ви ярко бяло!

Свежест и специално ухание за вашите дрехи

Прафюмите за пране на Д-р Бекман дават на вашия текстил дълготраен, свеж аромат и благодарение на капсулите се освобождава приятен аромат всеки път, когато се движите. Без омекотител. 

Ефективно премахване на упорити или новопоявяващи се миризми в прането

Неприятните миризми понякога могат да бъдат много упорити. Въпреки това, с препарата за премахване на неприятни миризми на Д-р Бекман, можете да ги премахнете напълно от вашия текстил. Благодарение на специалните капсули за свежест, дори и нови възникващи миризми се неутрализират по време на носене.