Безупречен успех: марката Д-р Бекман

Където и в дома Ви да се появи петно, професионалните и висококачествени продукти на Д-р Бекман ще Ви помогнат. Петно от червено вино на покривката? Изгоряла мазнина във фурната? Сивкави дрехи в пералнята? Продуктите на Д-р Бекман ще направят всичко отново чисто. Те ще решат проблемите Ви, тъй като са тясно специализирани, което ги прави по-добри от универсалните продукти за почистване.

Научете повече за историята на Dr. Beckmann

Качество е най-висшата ни цел

След като петната бъдат премахнати и кухненската посуда е чиста, качеството, което предлага д-р Бекман, ще стане видимо. Непрекъснати подобрения и нови разработки, както и развитието на иновациите, са доказателство, че д-р Бекман развива само най-добрите продукти за почистване на дома и домакинствата - продукти, на които можете да се доверите. Защото работят страхотно. Защото те са щадящи за природата. Защото те са семеен бизнес от хора за хора. 

Семеен въпрос: Компанията 

Д-р Бекман е бранд на Делта Пронатура

Зад марката Д-р Бекман е една от малкото средноголеми компании за маркови продукти - Делта Пронатура. Тя се управлява от собствениците от трето поколение Герхард Краус и Хайнър Бекман, а от 2016 г. и сина Нилс Бекман, който е четвъртото поколение. Компанията има широка основа. В допълнение към д-р Бекман са марките Bullrich с известната сол Bullrich, Blistex, Bi-Oil и BlanX White Shock, които са предпочитани от потребителите

Разберете повече за Делта Пронатура и нейните брандове.

www.deltapronatura.de